Yaklaşan Etkinlikler

Etkinlik yok

 

TYF 30.09.2020 tarihli Pirat ve Radyo Kontrol Sınıfları Faaliyetlerinin başlaması hakkındaki duyuru kapsamında IOM sınıfı yarışlarının COVID-19 önlemleri alınarak yeniden başlamasına izin verilmiştir.

Buna istinaden komitemizce yaptığımız çalışma neticesinde Kasım - Aralık dönemi için yarış organizasyonları planlanmıştır. Planlanan bu yarışlar için TYF İlke Kararları doğrultusunda protokol süreçleri geçen hafta başlatılmış ve tamamlanmak üzeredir.

İlk planda İstanbul ve Ankara illerinde yarışlar organize edilmiştir. Tarihler aşağıdaki gibidir;

 07.11.2020   Cumartesi  Ahmet Serim Kupası   İstanbul Yelken Kulübü - İstanbul 
 14-15.11.2020  Ctesi-Paz Ankara Yarışı   Ankara 
 29.11.2020  Pazar Behzat Baydar Kupası  İstanbul Yelken Kulübü - İstanbul 
 27.12.2020  Pazar IOM Kış Kupası   İstanbul Yelken Kulübü - İstanbul

 

Listelenen yarışlar kesinleşmiş olup önümüzdeki günlerde ilave yarışların organizasyonu konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Önemli hatırlatma:

1- Bu yarışlara katılmayı düşünen sporcuların eğer henüz yaptırmadılarsa 2020 yılı lisans vize işlemlerini tamamlamış olmaları gereklidir.

2- Tüm sınıflar için yarışlarda TYF online işlemler bölümünden ön kayıtların verilmesi zorunlu hale getirilmiştir. Kulüp sporcuları ister kendileri SPORCU girişinden girerek isterlerse kulüpleri tarafından bu kayıt işlemini gerçekleştirebilirler. Ferdi sporcuların ise bu kayıtlarını kendileri vermeleri gerekecektir. Bu sebeple özellikle FERDİ lisans sahibi sporcuların TYF'nin bu sistemine giriş yapabilir durumda olduklarını kontrol etmeleri, giriş yapamamaları durumunda portaldaki yönlendirmeyi takip ederek TYF'deki bilgilerini güncellemeleri gereklidir.

 

 

 

 

 

 

 

worldsailing

IRSA Logo 2

IOMICAbanner

Tyf Logosu cmyk 3